Naše storitve

Kakovost, zanesljivost, hitrost, odzivnost, visoko izobraženi kadri ter prijazen odnos do strank so ključni dejavniki poslovanja našega podjetja.
izdelava

Izgradnja optičnih omrežij in povezav

V sodelovanju s svojmi partnerji načrtujemo in gradimo optična omrežja, večinoma po Sloveniji. Nekatera podjetja potrebujejo tudi povezave s tujino, za kar prav tako z lahkoto poskrbimo mi.

bb

Dokumentiranje in načrtovanje

Imamo bogate izkušnje s pripravo raznovrstne projektne dokumentacije. Prav vsaka povezava na naših načrtih, ki so plod strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, je skrbno načrtovana.

cc

Spajanje optičnih kablov in opravljanje meritev

Optične povezave se včasih lahko prekinejo zaradi različnih razlogov. Smo prvi v vrsti, ko se je treba soočiti s težavo in povrniti povezavo v prvotno stanje oz. spojiti pretrgan optični kabel.

Naša zgodba

Naša zgodba

Podjetje Peter's Teleurh d.o.o. se že od samega svojega začetka ukvarja z najhitrejšim možnim načinom prenosa podatkov - optiko, optičnimi vlakni, ter izgradnjo optičnih povezav in optičnih mrež. Posebno pozornost namenjamo kadrom, saj se zavedamo, da na njih temelji prihodnost, zato so kadri tudi naša vsakdanja skrb. Poseben poudarek dajemo poslovanju in tudi lastnemu razvoju, ki nam omogoča hitro in hkrati kakovostno delo. Zastopamo različne vodilne proizvajalce optične, zaščitne in varnostne opreme, ki pa niso le naši dobavitelji, ampak z njimi tudi sodelujemo pri razvoju kakovosti izgradenj optičnih mrež. Naše poslovanje smo utrdili na domačem trgu, v zadnjih nekaj letih pa ga uspešno širimo tudi na tuje trge.

Naša ekipa

Smo majhna ekipa z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami, ki drži skupaj že precej dolgo časa. Tako kot naše povezave.
Peter Urh
Peter Urh
Ustanovitelj in direktor
Bojan Žužek
Bojan Žužek
CAD strokovnjak
Dušan Urh
Dušan Urh
Komercialist